Produse pentru vas cu cap sicilian (4)

Pate de Ficat de Pui

Pate de Ficat de Pui

Dieses Rezept ist unglaublich einfach (natürlich mit N2O Sahnekapseln) und es ist ein großartiges herzhaftes Essen für Leute, die etwas Köstliches genießen wollen, aber nicht viel Zeit in der Küche verbringen können. Die Zubereitung dauert weniger als eine halbe Stunde und reicht für etwa 810 Personen. Sie können es auch bis zu 4 Tage im Kühlschrank aufbewahren, ohne dass es verdirbt. Das DistickstoffmonoxidGas aus dem Ladegerät für DistickstoffmonoxidSahne verlängert die Lebensdauer der Creme, daher sollte man sie vor der Lagerung aufladen. Liste der Inhaltsstoffe 250 g gewaschene und geputzte Hühnerleber 2 Esslöffel Butter 1 Teelöffel gehackte Petersilie Ein halber Teelöffel Pfeffer Salz 2 gehackte Knoblauchzehen 100 ml Doppelrahm 23 Hülsen Grahamcracker oder Toastdreiecke Johannisbeergelee (optionaler Belag) Abgetropfte Kapern Die ganzen Hühnerlebern säubern und beiseite stellen. Eine flache Pfanne auf mittlerer Flamme erhitzen und die Lebern hineingeben.
Tort Tradițional cu Frișcă

Tort Tradițional cu Frișcă

Rețeta acestui tort înlocuiește ingredientele tradiționale – untul și uleiul – cu grăsimea din smântână. Cu miezul său suculent și o textură care se topește în gură, cu siguranță va stârni pofta de mai mult. Puteți folosi diferite fructe de pădure la alegerea dumneavoastră pentru a da un gust delicios smântânii. 1 cană de unt nesărat la temperatura camerei 2 1/2 căni de zahăr cristalin 6 ouă la temperatura camerei 3 căni de făină universală ½ linguriță de sare kosher 1 cană de smântână groasă 2 lingurițe de extract de vanilie
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Această rețetă este incredibil de simplă (desigur, cu încărcătoarele de frișcă N2O) și este o masă sărată excelentă pentru persoanele care doresc să savureze ceva delicios, dar nu au mult timp de petrecut în bucătărie. Se prepară în mai puțin de o jumătate de oră și este suficientă pentru aproximativ 8-10 persoane, servită pe biscuiți graham. În plus, poate fi refrigerată până la 4 zile fără a se degrada. De fapt, gazul de oxid de azot din încărcătorul de frișcă îi prelungește durata de viață, așa că încarcă-l înainte de a-l păstra. Lista de ingrediente 250 de grame de ficat de pui spălat și curățat 2 linguri de unt 1 linguriță de pătrunjel tocat O jumătate de linguriță de piper Sare 2 căței de usturoi tocați 100 ml de smântână dublă 23 de biscuiți graham sau triunghiuri de pâine prăjită Gem de coacăze roșii (opțional) Capere scurse Curățați ficatul de pui întreg și păstrați-l. Încălziți o tigaie cu fund plat la foc mediu și adăugați ficatul.
Tort Tradițional cu Frișcă

Tort Tradițional cu Frișcă

Rețeta acestui tort înlocuiește ingredientele de bază ale torturilor tradiționale – untul și uleiul – cu grăsimea conținută în smântâna pentru frișcă. Cu miezul său pufos și textura sa topită, cu siguranță vă va lăsa cu poftă. Puteți folosi fructe de pădure assortate după preferințele dumneavoastră pentru a da gust smântânei pentru frișcă. Lista ingredientelor 1 cană de unt nesărat la temperatura camerei 2 1/2 căni de zahăr cristalin 6 ouă la temperatura camerei 3 căni de făină universală ½ linguriță de sare kosher 1 cană de smântână pentru frișcă groasă 2 lingurițe de extract de vanilie